Windows 11 Home kopen – Microsoft Store nl-NL

Windows 11 Home kopen – Microsoft Store nl-NL
Van gratis verzending en retourneren toddler laagste prijsgarantie gedurende 60 dagen– koop het beste van de Surface in de Microsoft Store. Meer informatie
Twee mensen zitten te praten op een vensterbank, één gebruikt een Windows 11-laptop.
Windows 11 Home bloom.

Windows 11 Home (downloaden)

Windows 11 is de enige plek voor alles. Met een nieuw uiterlijk en hulpprogramma’s die het gemakkelijker maken om efficiënt te zijn, beschikt u over wat u nodig hebt voor wat u hierna nog nodig hebt. > Minder mayhem, meer rust. Met het vernieuwde ontwerp van Windows 11 kunt u moeiteloos doen wat u wilt. > Biometrische aanmeldingen. . Versleutelde verificatie. En natuurlijk geavanceerde antivirusbeveiliging. Alles wat u nodig hebt, plus meer, om u te beschermen tegen de nieuwste cyberaanvallen. > Maak optimaal gebruik van uw schermruimte fulfilled uitlijnende indelingen, bureaubladen en naadloos opnieuw vastmaken. > Widgets maken het eenvoudig om current te blijven satisfied de inhoud pass away u leuk vindt en het nieuws dat u belangrijk vindt. > Blijf in contact satisfied vrienden en familie fulfilled Microsoft Teams, pass away naadloos kunnen worden geïntegreerd in uw taakbalk > Speel de nieuwste video games satisfied grafische elementen pass away de realiteit van de video game een grote rol spelen. DirectX 12 Ultimate is klaar om uw hardware te maximaliseren. Als uw systeem Windows 11 niet kon installeren wanneer de gratis upgrade werd aangeboden vanwege systeemvereisten, kunt u deze versie niet installeren. Ga naar https://www.microsoft.com/windows/windows-11- specs voor meer informatie over systeemvereisten. Beschikbaarheid van functies en apps kan per regio verschillen en voor sommige functies is specifieke hardware vereist Hardwareafhankelijk

EUR 145,00

Downloadbare producten worden aan u geleverd through een downloadkoppeling pass away na de aankoop beschikbaar is.

Het voordeel van de Microsoft Store

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: