Download Windows 10

Download Windows 10
Hvis du har downloadet en ISO-fil til Windows 10, gemmes filen lokalt på det sted, du har valgt. Hvis du har installeret et dvd-brændingsprogram fra en tredjepart på den computer system, du foretrækker at bruge til oprettelse af installations-dvd’ en, kan programmet muligvis åbnes ved at gå til det sted, hvor filen er gemt og dobbeltklikke på ISO-filen, eller højreklikke på ISO-filen, vælge Åbn med og vælge din foretrukne dvd-brændingssoftware.

Hvis du vil bruge Windows Disk Image Burner til at oprette en installations-dvd, skal du gå til det sted, hvor ISO-filen er gemt. Højreklik på ISO-filen, og vælg Egenskaber Klik på Skift under fanen Generelt, og vælg Windows Stifinder for det produkt, du gerne vil bruge til at åbne ISO-filer, og vælg Anvend Højreklik derefter på ISO-filen, og vælg Brænd diskafbildning

Hvis du vil installere Windows 10 direkte fra ISO-filen uden at bruge en dvd eller et flashdrev, kan du gøre det ved at indlæse ISO-filen. Dette udfører en opgradering af dit aktuelle operativsystem til Windows 10.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: